ADANA / KOZAN - Şehit Kubilay İlkokulu

Kas

Ertuğrul Gazi Öztürk öğretmenimizin öncülüğünde hayvan barınağına kedi ve köpek maması yardımında bulunduk.Yardımda bulunan öğrenci ve öğretmenlerimizin yaptıkları yardımı Allah kabul etsin.Başta Ertuğrul gazi ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü  Şehit Kubilay İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle ölümünün yıl dönümünde rahmet ve özlemle andık.Programda emeği geçen öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ingilizce öğretmeni Aslı KARA TİŞÖRT YARIŞMASI yaptı.Tişört yarışmasında 3. sınıflarda dereceye giren öğrencilere  ödülleri  2/A sınıfı öğretmeni Hakkı YAZAN, 4. sınıflarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Aslı KARA tarafından verildi. Aslı KARA ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda velilerimizin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda başarılı öğrencilere madalyaları takıldı.

Ekm

Okulumuzun yardım merdivenleri bakım ve onarımı iş-kur personelimiz tarafından yapıldı.

Ekm

Okul Müdürümüz Gürcan GÜLTEKİN' e öğretmenlerimiz Hoşgeldiniz Sürprizi düzenlediler. Pasta kestiler. Müdürümüze başarılar diliyoruz.

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Sınıf E-Okul Aday Kaydına düşen öğrencilerin şube/öğretmen belirleme kura çekimi 28/08/2023 Pazartesi günü saat 09.00'da eş zamanlı olarak yapılacak olup, kura çekimine katılmak isteyen öğrenci velilerine duyurulur.

Haz

My Seeds Are İn Nature e Twinning Esep Uluslararası projesinde yapılan anket sonucunda Lead The Future with your seed slogonu seçilmiştir .

Haz

e Twinning Esep birleştirir ,e Twinning Esep farklı kültürleri tanıtır . Okulumuzda yeni e Twinning Esep Uluslararası projesi My Seeds Are İn Nature projesi 6 yabancı ortak 7 Türkiye ortak katılımıyla başladı okulumuz öğretmeni Yasemin Metik öğrencileri ile projeye başladı.

Haz

ÜÇÜNCÜ SINIF ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ FATMA SABA YILDIRIM, TÜRKER MANGA VE ERTUĞRUL GAZİ ÖZTÜRK SINIFLARINI NEVSEHRİN TARİHİ TURİSTLİ YERLERİNİ GEZDİRDİLER. BU GÜZEL ORGANİZASYONU HAZIRLAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE DİYETİSYEN İBRAHİM TATLI TARAFINDAN DİYABET EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

May

OKULUMUZ 3-D SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ŞİİR DİNLETİSİ...ÖĞRETMENİMİZ GAFFAR KOZAN A VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

Mrt

İLÇEMİZDE YAPILACAK OLAN İLKOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA OKULUMUZ FUTBOL TAKIMINA BAŞARILAR DİLERİZ.