ADANA / KOZAN - Şehit Kubilay İlkokulu

Mrt

İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma gününde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi Çalışmamız. Okulumuz bahçesine 6 adet kuş yuvası asılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden  1/C Sınıf öğretmeni Ali İLDENİZ Dünya Kadınlar Günü programını gerçekleştirdi.

Mrt

Öğretmenimiz Bahattin Açar ve öğrencileri Kozan Bilim ve Enerji Parkına eğitsel bir gezi gerçekleştirti.

Mrt

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILMIŞTIR.

Mrt

Okulumuz 2/D Sınıfı Tarihi ve Kültürel miraslarımızı kapsayan güzel  bir gezi gerçekleştirti.Geziye Okul müdürümüz de katıldı.

Mrt

Okulumuz 3/E ve 3/F sınıfları Tarihi ve kültürel değerlerimizi tanımak ve öğrenmek adına geniş kapsamlı bir gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuz 3/A Sınıfı Zürafam Park & Cafede eğlenceli vakitler geçirdi.

Mrt

Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri okulumuzda Ağız ve Diş Sağlığı  ile ilgili seminer verdi.

Mrt

Okuma projesi kapsamında eğitimci yazar Mustafa Esat Sönmez öğrencilerimizi ziyaret etti.Öğrencilerimizle sohbet eden yazarımız,kitap okumanın önemini anlattı.

Mrt

CUMHURİYET,GÜVENLİK VE JANDARMA KONULU RESİM YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ SÜMEYYE ÇİFTÇİ ADANA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZ ÖDÜLÜNÜ ADANA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KOMUTAN YARDIMCISI ALBAY İBRAHİM AYDIN'DAN ALMIŞTIR.

Ock

Adana'da gerçekleştirilecek olan Festival’e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır. mth.tc/2024BasinKiti linkinde bulunan materyal kullanılarak, tüm okulların web sitelerine haber, pop-up ve banner eklenmesi, okullarda bulunan reklam alanlarına ve panolara afiş asılması, akıllı tahtalarda reklam filminin yayınlanması ve gerekli duyuruların yapılması  hususunda;

Ock

2023 YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER DURUMU  AŞAĞIDADIR.

GELİR:67523,97

GİDER:44796,84

DEVREDEN:22727,13

Okulumuza ismi verilen Şehit Mustafa Fehmi Kubilay okulumuzda anıldı.

HİKAYE OKUMA YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ