ADANA / KOZAN - Şehit Kubilay İlkokulu

Ağu

2023-2024 Eğitim Öğretim yılı 1.Sınıf E-Okul Aday Kaydına düşen öğrencilerin şube/öğretmen belirleme kura çekimi 28/08/2023 Pazartesi günü saat 09.00'da eş zamanlı olarak yapılacak olup, kura çekimine katılmak isteyen öğrenci velilerine duyurulur.

Haz

My Seeds Are İn Nature e Twinning Esep Uluslararası projesinde yapılan anket sonucunda Lead The Future with your seed slogonu seçilmiştir .

Haz

e Twinning Esep birleştirir ,e Twinning Esep farklı kültürleri tanıtır . Okulumuzda yeni e Twinning Esep Uluslararası projesi My Seeds Are İn Nature projesi 6 yabancı ortak 7 Türkiye ortak katılımıyla başladı okulumuz öğretmeni Yasemin Metik öğrencileri ile projeye başladı.

Haz

ÜÇÜNCÜ SINIF ZÜMRE ÖĞRETMENLERİ FATMA SABA YILDIRIM, TÜRKER MANGA VE ERTUĞRUL GAZİ ÖZTÜRK SINIFLARINI NEVSEHRİN TARİHİ TURİSTLİ YERLERİNİ GEZDİRDİLER. BU GÜZEL ORGANİZASYONU HAZIRLAYAN ÖĞRETMENLERİMİZE TEŞEKKÜR EDİYORUZ...

May

e Twinning Esep Learn With Nature Uluslararası proje ile 10 Türk ortak ve 12 Avrupa ortaklarin katılımıyla gerçekleşen ögrenci tanışma webinarına okulumuz adına Yasemin Metik'in gözetiminde  Gökkuşağı sınıfı katıldı.

May

e Twinning Esep Learn With Nature Uluslararası proje ile okulumuz Gökkuşağı anasınıfı öğrencileri Yasemin Metik ile web2 araçları kullanarak hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar.

Learn With Nature Uluslararası e Twinning Esep projesi

May

İLÇE GENELİ YAKANTOP TURNUVASINDA YAKANTOP TAKIMIMIMIZ İLÇE İKİNCİSİ OLMUŞTUR. EMEĞİ GEÇEN ANTRENÖRÜMÜZ VOLKAN ÖZCAN, ÖĞRENCİLERİMİZ, ÖĞRETMENLERİMİZ, VELİLERİMİZ VE MÜDÜR YARDIMCIMIZ ERTUĞRUL İNCE' YE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ 4/E SINIFI ÖĞRENCİ VE VELİLERİNDEN VEDA YEMEĞİ. EMEĞİ GEÇEN ÖĞRENCİ, VELİ, PERSONEL VE HAKKI YAZAN ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE DİYETİSYEN İBRAHİM TATLI TARAFINDAN DİYABET EĞİTİMİ VERİLMİŞTİR.

May

OKULUMUZ 3-D SINIFI ÖĞRENCİLERİNİN HAZIRLAMIŞ OLDUĞU ŞİİR DİNLETİSİ...ÖĞRETMENİMİZ GAFFAR KOZAN A VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

May

OKULUMUZDA SINIFLAR ARASI YAKANTOP TURNUVASINDA 3. VE 4. SINIFLARDA BİRİNCİ GELEN TAKIMLARA MADALYALARI VERİLDİ. 3. SINIFLARDA 3-E SINIFI 4. SINIFLARDA 4-E SINIFI ŞAMPİYON OLMUŞTUR. OKUL ŞAMPİYONU 4-E SINIFIDIR. KATILIM SAĞLAYAN VE EMEK VEREN HERKESE TEŞEKKÜR EDERİZ. ŞAMPİYON TAKIMLARIMIZI KUTLARIZ.

Nis

OKULUMUZDA 3 VE 4. SINIFLAR ARASI YAKANTOP TURNUVASI BAŞLAMIŞTIR. FİKSTÜR RESİMLERİN İÇİNDEDİR. HAKEMİMİZ VOLAKN ÖZCAN VE TÜM EMEĞİ GEÇENLERE TEŞEKKÜR EDERİZ.

OKULUMUZ ÖĞRETMENLERİNDEN BİRLİK VE BERABERLİK KAHVALTISI

Mrt

İLÇEMİZDE YAPILACAK OLAN İLKOKULLAR ARASI FUTBOL TURNUVASINDA OKULUMUZ FUTBOL TAKIMINA BAŞARILAR DİLERİZ.