ADANA / KOZAN - Şehit Kubilay İlkokulu

Mrt

Okulumuz 3/A Sınıfı Zürafam Park & Cafede eğlenceli vakitler geçirdi.

Mrt

Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri okulumuzda Ağız ve Diş Sağlığı  ile ilgili seminer verdi.

Mrt

Okuma projesi kapsamında eğitimci yazar Mustafa Esat Sönmez öğrencilerimizi ziyaret etti.Öğrencilerimizle sohbet eden yazarımız,kitap okumanın önemini anlattı.

Mrt

CUMHURİYET,GÜVENLİK VE JANDARMA KONULU RESİM YARIŞMASINDA ÖĞRENCİMİZ SÜMEYYE ÇİFTÇİ ADANA İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.ÖĞRENCİMİZ ÖDÜLÜNÜ ADANA İL JANDARMA KOMUTANLIĞI KOMUTAN YARDIMCISI ALBAY İBRAHİM AYDIN'DAN ALMIŞTIR.

Ock

Adana'da gerçekleştirilecek olan Festival’e dair detaylı bilgi ve başvuru linki www.teknofest.org sitesinde bulunmaktadır. mth.tc/2024BasinKiti linkinde bulunan materyal kullanılarak, tüm okulların web sitelerine haber, pop-up ve banner eklenmesi, okullarda bulunan reklam alanlarına ve panolara afiş asılması, akıllı tahtalarda reklam filminin yayınlanması ve gerekli duyuruların yapılması  hususunda;

Ock

2023 YILI OKUL AİLE BİRLİĞİ GELİR GİDER DURUMU  AŞAĞIDADIR.

GELİR:67523,97

GİDER:44796,84

DEVREDEN:22727,13

Ara

Okulumuza ismi verilen Şehit Mustafa Fehmi Kubilay okulumuzda anıldı.

HİKAYE OKUMA YARIŞMASI ÖDÜL TÖRENİ

Kas

Ertuğrul Gazi Öztürk öğretmenimizin öncülüğünde hayvan barınağına kedi ve köpek maması yardımında bulunduk.Yardımda bulunan öğrenci ve öğretmenlerimizin yaptıkları yardımı Allah kabul etsin.Başta Ertuğrul gazi ve emeği geçen herkese teşekkür ederiz.

Ara

Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK'ü  Şehit Kubilay İlkokulu öğrencileri, öğretmenleri ve velileriyle ölümünün yıl dönümünde rahmet ve özlemle andık.Programda emeği geçen öğretmen arkadaşlara teşekkür ederiz.

Ekm

Okulumuz ingilizce öğretmeni Aslı KARA TİŞÖRT YARIŞMASI yaptı.Tişört yarışmasında 3. sınıflarda dereceye giren öğrencilere  ödülleri  2/A sınıfı öğretmeni Hakkı YAZAN, 4. sınıflarda dereceye giren öğrencilerin ödülleri Aslı KARA tarafından verildi. Aslı KARA ve emeği geçen tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı okulumuzda velilerimizin de katılımıyla büyük bir coşkuyla kutlandı.

Kas

Okulumuzda başarılı öğrencilere madalyaları takıldı.

Ekm

Okulumuzun yardım merdivenleri bakım ve onarımı iş-kur personelimiz tarafından yapıldı.

Ekm

Okul Müdürümüz Gürcan GÜLTEKİN' e öğretmenlerimiz Hoşgeldiniz Sürprizi düzenlediler. Pasta kestiler. Müdürümüze başarılar diliyoruz.