ADANA / KOZAN - Şehit Kubilay İlkokulu

Nis

Okulumuzda 4. sınıflar arasında düzenlediğimiz yakantop turnuvasını 4/D sınıfı kazandı.Ertuğrul öğretmen ve öğrencilerini tebrik ediyoruz.

Nis

Anasınıfı öğrencilerimiz bayram gelmeden bayram sevincini yaşadılar.Öğretmenlerimize teşekkür ediyoruz.

Mrt

Okulumuz 2/B sınıfı çeşitli şiir,yazı ve şarkılarla Orman Haftasını kutladı.

Mrt

2/D SINIFI ÖĞRENCİLERİMİZ HAZIRLAMIŞ OLDUKLARI HOŞGELDİN YA ŞEHRİ RAMAZAN ETKİNLİĞİNİ OKULUMUZUN BAZI SINIFLARINDA DÜZENLEDİLER. ÖĞRENCİLERİMİZE VE ÖĞRETMENİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

18 Mart Şehitleri Anma Günü ve Çanakkale Deniz Zaferi programı okulumuz öğretmenlerinden Yalçın YILDIRIM tarafından düzenlendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Şehitlerini Anma Günü dolayısıyla okulumuzda üç kategoride satranç turnuvası düzenlendi.Emeği geçenlere çok teşekkür ediyoruz.

Mrt

İstiklal Marşının kabulü ve Mehmet Akif Ersoy'u anma gününde okulumuzda çeşitli etkinlikler yapıldı.

Mrt

Sosyal Sorumluluk Projesi Çalışmamız. Okulumuz bahçesine 6 adet kuş yuvası asılmıştır. Emeği geçenlere teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuz öğretmenlerinden  1/C Sınıf öğretmeni Ali İLDENİZ Dünya Kadınlar Günü programını gerçekleştirdi.

Mrt

Öğretmenimiz Bahattin Açar ve öğrencileri Kozan Bilim ve Enerji Parkına eğitsel bir gezi gerçekleştirti.

Mrt

2023 2024 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI PERSONEL TAHLİYE TATBİKATI GÜVENLİ BİR ŞEKİLDE YAPILMIŞTIR.

Mrt

Okulumuz 2/D Sınıfı Tarihi ve Kültürel miraslarımızı kapsayan güzel  bir gezi gerçekleştirti.Geziye Okul müdürümüz de katıldı.

Mrt

Okulumuz 3/E ve 3/F sınıfları Tarihi ve kültürel değerlerimizi tanımak ve öğrenmek adına geniş kapsamlı bir gezi düzenledi.

Mrt

Okulumuz 3/A Sınıfı Zürafam Park & Cafede eğlenceli vakitler geçirdi.

Mrt

Toplum Sağlığı Merkezi yetkilileri okulumuzda Ağız ve Diş Sağlığı  ile ilgili seminer verdi.