ADANA / KOZAN - Şehit Kubilay İlkokulu

Etiket Sonuçları: E TWENNİNG

Haz

My Seeds Are İn Nature e Twinning Esep Uluslararası projesinde yapılan anket sonucunda Lead The Future with your seed slogonu seçilmiştir .

Haz

e Twinning Esep birleştirir ,e Twinning Esep farklı kültürleri tanıtır . Okulumuzda yeni e Twinning Esep Uluslararası projesi My Seeds Are İn Nature projesi 6 yabancı ortak 7 Türkiye ortak katılımıyla başladı okulumuz öğretmeni Yasemin Metik öğrencileri ile projeye başladı.

May

e Twinning Esep Learn With Nature Uluslararası proje ile 10 Türk ortak ve 12 Avrupa ortaklarin katılımıyla gerçekleşen ögrenci tanışma webinarına okulumuz adına Yasemin Metik'in gözetiminde  Gökkuşağı sınıfı katıldı.

May

e Twinning Esep Learn With Nature Uluslararası proje ile okulumuz Gökkuşağı anasınıfı öğrencileri Yasemin Metik ile web2 araçları kullanarak hem eğleniyorlar hem de öğreniyorlar.

May

Learn With Nature Uluslararası e Twinning Esep projesinde 12 Avrupa ülke ve Türk ortak işbirliği ile başlamış olup okulumuz adına Projeyi Rehber öğretmenimiz Yasemin Metik temsil etmektedir

Learn With Nature Uluslararası e Twinning Esep projesi